Even voorstellen: wij zijn de Manen (groep 3/4).

Onze groep bestaat uit 20 kinderen en 2 juffen.

Op maandag en dinsdag en woensdag werkt juf Martine en op  donderdag en vrijdag juf Derya. Er zitten nu 9 kinderen in groep 3 en 11 kinderen in groep 4.

In de klas werken we heel hard! We zijn druk bezig met (leren) lezen, taal, spelling, rekenen, woordenschat en nog veel meer. We kunnen al heel goed zelfstandig werken, maar samenwerken vinden we ook heel fijn. Ook kunnen we al heel goed op de Ipad werken. We gaan dan op Zoem, Taalzee of Rekentuin.

2x per week hebben we gym en dan gaan we naar de grote gymzaal. De ene keer doen we spelletjes en de andere keer weer toestellen.

We volgen op school de Kanjertraining en wij zijn echte tijgers! We leren alles over de verschillende kleuren petten en hoe we dingen goed op kunnen lossen.

Op school werken we veel met projecten. Hierbij leren we steeds weer nieuwe dingen! We hebben bijvoorbeeld al een project gehad over ridders & kastelen, voortplanting, groepsvorming en het weer. We leren dan ook om zelf te onderzoeken en te doen en dat is super leuk en leerzaam.

Nu weten jullie wat meer over onze groep,

groetjes van de Manen!