Even voorstellen: wij zijn de Tijgers (groep 3/4).

Onze groep bestaat uit 22 kinderen en 2 juffen.

Op maandag en dinsdag werkt juf Derya en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Dianne. Er zitten nu 14 kinderen in groep 3 en 8 kinderen in groep 4.

In de klas werken we heel hard! We zijn druk bezig met (leren) lezen, taal, spelling, rekenen, woordenschat en nog veel meer. We kunnen al heel goed zelfstandig werken, maar samenwerken vinden we ook heel fijn. Ook kunnen we al heel goed op de Ipad werken. We gaan dan op Zoem, Taalzee of Rekentuin.

2x per week hebben we gym en dan gaan we naar de grote gymzaal. De ene keer doen we spelletjes en de andere keer weer toestellen.

We volgen op school de Kanjertraining en wij zijn echte tijgers! We leren alles over de verschillende kleuren petten en hoe we dingen goed op kunnen lossen.

Op school werken we veel met projecten. Hierbij leren we steeds weer nieuwe dingen! We hebben bijvoorbeeld al een project gehad over ridders & kastelen, voortplanting, groepsvorming en het weer. We leren dan ook om zelf te onderzoeken en te doen en dat is super leuk en leerzaam.

Nu weten jullie wat meer over onze groep,

groetjes van de Tijgers!